Artomations Logo


Als zusterbedrijf van Intellistore mag Artomations de inbedrijfname van de Intellistore bij Houweling Group verzorgen.

Intellistore is een supercompact, snel, accuraat en kostenbesparend systeem dat de benodigde opslagruimte van goederen minimaliseert en orderpickingprestaties maximaliseert. De Intellistore verhoogt de efficiëntie en winstgevendheid van ieder magazijn.

Robots picken orders razendsnel, nauwkeurig en nemen minder opslagcapaciteit in. Met Intellistore maken wij een intelligent opslag- en orderpickingsysteem van de toekomst realiteit.


Inbedrijfname

Na een uitvoerige FAT (Factory acceptance test) in de werkplaats in Zoetermeer is het tijd om de machine te installeren en te testen bij de klant. Artomations weet als geen ander hoe cruciaal de inbedrijfname van de machine is voor de klant. Zodra de machine in gebruik wordt genomen is dit een belangrijke schakel binnen het logistieke proces. Bij Artomations nemen wij de inbedrijfname dan ook zeer serieus en worden alle aspecten van de machine uitvoerig getest voordat de machine in bedrijf wordt genomen voor productie.

Software Engineer Dennis tijdens FAT in Zoetermeer


 

Maatwerk koppeling met ERP systeem van klant

Natuurlijk is de hardware een zeer belangrijk onderdeel van de Intellistore, echter is het voor de gebruiker minstens zo belangrijk dat de data die beschikbaar is in de Intellistore duidelijk en overzichtelijk behandeld kan worden. Dit wordt voor de klant al opgevangen in zijn huidige ERP systeem. Artomations zet zich in om een zo goed en overzichtelijk mogelijke koppeling te maken tussen het ERP/WMS systeem van de klant en de machine zelf. Dit wordt gedaan middels een API koppeling.

Wij helpen u ook graag met uw softwareontwikkeling of inbedrijfnames van uw machines

U kunt middels het contactformulier of middels de contactgegevens op de pagina Contact, contact met ons opnemen.

Pieter Boom Pieter Boom